czwartek, 5 marca 2020

Wałek do ravioli

Specjalny drewniany wałek do domowego przygotowania ravioli. Wykonany z drewna brzozowego wysokiej jakości. Wygodny do używania, dzięki ergonomicznym zakończeniom ułatwiającym wałkowanie ciasta. Doskonale rozwałkowuje ciasto makaronowe na ravioli.


Jednorazowo za pomocą wałka można przygotować ravioli o wymiarach x cm.

Doskonałe do przygotowywania klasycznego i oryginalnego włoskiego makaronu ravioli w kształcie k. Nadaje się do porcji ravioli. Okres dostawy: między 04. Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz!


Mam do sprzedania wałek do robienia ravioli o szerokości cm. USA, bardzo mało używany.

Ogłoszenia - Sprzedam, kupię na OLX. Nasze urządzenia posiadają deklarację zgodności CE niezbędną dla Sanepidu. Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.


Kup teraz na Allegro. Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! Do tej pory radziłam sobie karbowanym nożem do krojenia ciasta, ale od dawna marzę o porządnej maszynce do makaronu z wieloma fantastycznymi wkładkami. Jak wiadomo droga do marzeń czasem bywa kręta, więc postanowiłam zrobić sobie prezent i zakupiłam formę do ravioli. Do form dołączony jest drewniany wałek, służący do zaciskania i rozcinania pierogów 5. Sprawdź naszą ofertę na markowe produkty do domu i kuchni!


Jesteś niezalogowany. Tylko osoby zalogowane mogą dodawać opinie o produkcie. Ravioli jest delikatne jak muśnięcie słońca, a co więcej można je przygotować na każdą okazję.


Kopiowanie i powielanie zdjęć, tekstu bądź jakichkolwiek innych treści opublikowanych w niniejszym serwisie www bez pisemnej zgody Wezart Sp. Tarka i Miarka - sklep z akcesoriami kuchennymi. Wyposażona w gumowe nóżki zapobiegające.

Foremki do ravioli. Podejrzewam, że we Włoszech robi takie wiele firm. Znalazłam podobne w polskich sklepach internetowych, nawet nieco tańsze, szukając w googlu pod hasłem forma do ravioli. Z serdecznymi pozdrowieniami, E. Ravioli di zucca, popularne włoskie pierożki z nadzieniem z dyni, z dodatkiem mielonych migdałów lub z imbirem.


Podawane z masłem szałwiowym i Parmezanem. Każdy region Italii ma własny pomysł na dodatki do tych pierożków z dynią. Czasem doprawiane są imbirem, częściej gałką muszkatołową.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.

Popularne posty