poniedziałek, 4 lutego 2019

Sencor swm 101

Wyposażony w wyświetlacz LED oraz pilot. Posiada funkcję korektora dźwiękowego oraz przyciski sterujące. Podaj jasny i wyczerpujący opis problemu i swoje pytanie.


Sencor swm 101

Zobacz inne Akcesoria car audio video, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. SENCOR fm transmitter kicsomagolás. Ennek az apró eszköznek a segítségével ugyanis egyszerűen élvezheti MPés WMA zenéit olyan autórádión is, mely nem volna képes a lejátszásra.


A készülék a jármű szivargyújtójáról üzemel, és audio valamint USB bemenettel rendelkezik. Przed zakupem zapoznaj się ze specyfikacją produktu. Szeroki wybór produktów m. Sprawdzone sklepy na Skąpiec. Poniżej możesz bezpłatnie obejrzeć i pobrać instrukcję obsługi w formacie PDF.


Znajdziesz tam również odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, ocenę oraz opinie użytkowników, które pomogą Ci w optymalnym wykorzystaniu zakupionego produktu. Olcsó SWM1FM transzmitterek árak, akciók. Sencor SWM 1Radio. W zestawie znajduje się pilot zdalnego sterowania. Najchętniej kupowane produkty.


Oferty pochodzą z serwisu. Gravity Słuchawki ghphtc01b monitora Czarny czarny GHPHTC01B. Koniecznie zobacz to przed zakupem!


Wyekwipowany w wyświetlacz LE korektor graficzny i przyciski sterujące na obudowie. Zasilany jest z gniazdka zapalniczki samochodowej 12V. Chcete doručit zboží do Česka? Hasonlítsd össze az árakat és termékeket az online boltok teljes kínálatából.


Válogass okosan és olvass véleményeket, hogy ne kelljen rossz döntést hoznod. Rated by 2users, average rating of 3. Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product.


Provide a clear and comprehensive description of the problem and your question. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Free delivery and returns on eligible orders. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.

Popularne posty